اگر میخواهید وزن کم کنید، افزودن مواد ارگانیک همچون میوه و سبزیجات به برنامه غذایی یک روش مؤثر و سالم است. یک مطالعه در سال ۲۰۲۰ نشان داد که افزایش مصرف سبزیجات در زنان منجر به کاهش وزن سالم و پایدار، کاهش خطر اضافه وزن و چاقی میشود.
به گزارش خبرآنلاین، سبزیجاتی که به کاهش وزن کمک میکنند، عبارتند از:
۱) سبزیجات چلیپایی
سبزیجات چلیپایی، مانند کلم بروکلی، گل کلم، کلم پیچ و کلم بروکسل، سرشار از مواد مغذی هستند و علاوه بر اینکه فواید ضد سرطان دارند، یک گزینه مناسب برای کمک به کاهش وزن هستند زیرا کالری کم، فیبر بالا و مواد مغذی متراکم دارند.
۲) کرفس
کرفس سرشار از فیبر است. مصرف کافی فیبر، بدن را برای مدت طولانیتری سیر نگه میدارد و از این طریق میتواند به افرادی که سعی در کاهش وزن دارند کمک کند.
۳) اسفناج
اسفناج به دلیل دارا بودن مواد مغذی، آب فراوان و کالری کم میتواند به کاهش وزن کمک کند. یک فنجان اسفناج حاوی ۲۷ گرم آب، ۷ کالری و ۱ گرم فیبر است. فیبر موجود در اسفناج به وعدههای غذایی حجم بیشتری میدهد و با افزایش سیری، کاهش اشتها و کاهش دریافت کالری، از افزایش وزن جلوگیری میکند.
بیشتر بخوانید:
با این کارها سریعتر لاغر شوید/ ۷ گام ساده برای کاهش وزن سریع
حذف وعدههای غذایی به کاهش وزن کمک میکند؟/ ۵ عارضه خطرناک حذف وعدههای غذایی
منبع: eatthis
برچسبها:اخرین خبر, هشتمین همایش ملی سامانه های سطوح آبگیر باران